Inclusief bedrijfsruimte,
klik hier...
 
     

Als uw glaszettersbedrijf proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Glas bestellen
Heeft u thuis een beschadiging aan uw ramen waardoor deze vervangen moet worden? Dat is geen probleem, wij komen dezelfde dag nog langs om een noodraam te plaatsen totdat het werkelijke raam er is.

Glas leveren
U kunt bij ons vrijblijvend via het internet een offerte aanvragen voor de beglazing naar uw wens. U vult op de site een aantal gegevens in om uw offerte zo compleet mogelijk naar ons te versturen. Zodra u de offerte met uw gegevens verstuurt ontvangt u automatisch een kopie van de mail op de door u ingegeven email adres. In dit emailtje staan alle gegevens die zojuist door u zijn ingevuld. Zodra wij de offerte binnen hebben zullen we contact met u opnemen om de offerte door te nemen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Heeft u thuis een beschadiging aan uw ramen waardoor deze vervangen moet worden? Dat is geen probleem, wij komen dezelfde dag nog langs om een noodraam te plaatsen totdat het werkelijke raam er is. Daarnaast kunt ook geheel vrijblijvend online een offerte aanvragen.

Online uw glas bestellen
Bent u van plan om zelf uw glas te plaatsen, dan kunt u zonder problemen uw glas ook online bij ons bestellen.

Plaatsen van glas
Uiteraard is het mogelijk dat wij het glas voor u plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat de bestaande beglazing er voorzichtig uitgehaald wordt. De nieuwe beglazing er keurig in wordt terug gezet en de glaslatten op de juiste plek worden vast gemaakt. Het afvoeren van eventuele afval wordt door ons geregeld.

Projecten
Het is ook mogelijk om complete rijen woningen te voorzien van glas, dit is voor ons geen enkel probleem

Particulieren
Uiteraard zijn particulieren van harte welkom bij ons, het maakt ons niet uit wat voor soort raam het is, wij vinden geen enkele probleem een probleem!

Renovaties
Zodra er sprake is van renovatie zullen we uiteraard alles in ere moeten herstellen, ook dit is voor ons geen enkel probleem.

Nieuwbouw
Ook nieuwbouw woningen kunnen door ons van glas worden voorzien.