Inclusief bedrijfsruimte,
klik hier...
 
     

Welkom op de site van Glaszettersbedrijf Jan Dijkstra.

Glas plaatsen
Heeft u thuis een beschadiging aan uw ramen waardoor deze vervangen moet worden? Dat is geen probleem, wij komen dezelfde dag nog langs om een noodraam te plaatsen totdat het werkelijke raam er is.

Offerte aanvragen
U kunt bij ons vrijblijvend via het internet een offerte aanvragen voor de beglazing naar uw wens. U vult op de site een aantal gegevens in om uw offerte zo compleet mogelijk naar ons te versturen. Zodra u de offerte met uw gegevens verstuurt ontvangt u automatisch een kopie van de mail op de door u ingegeven email adres. In dit emailtje staan alle gegevens die zojuist door u zijn ingevuld. Zodra wij de offerte binnen hebben zullen we contact met u opnemen om de offerte door te nemen.

Bestellen
Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf het glas te bestellen dat u nodig heeft! U kunt bij ons eerst een vrijblijvende offerte aanvragen en vervolgens de bestelling doen. Bent u overtuigd van onze lage prijzen, dan kunt u ook direct een bestelling plaatsen. U vult de gegevens in en deze worden automatisch verstuurd. Zodra wij de bestelling ontvangen gaan wij het glas voor u bestellen. U krijgt automatisch een bericht van de gedane bestelling en wanneer het glas is binnengekomen. En dat allemaal vanachter uw computer!